Topkwaliteit zonnepanelen

Producten en service

Bij Woesik Duurzame Energie zijn we trots op onze samenwerking met Solarwatt, een gerenommeerd producent van hoogwaardige glas-glas zonnepanelen. Wat Solarwatt onderscheidt van veel andere fabrikanten, is hun aanwezigheid hier in Nederland. Ze hebben een servicekantoor in Tiel, waardoor eventuele service- of garantiezaken gemakkelijk en efficiënt afgehandeld kunnen worden.

Dit staat in scherp contrast met veel andere zonnepaneel aanbieders, waarbij garantieclaims vaak in het buitenland, zoals in China, afgehandeld moeten worden. Dit kan leiden tot aanzienlijke vertragingen en communicatieproblemen. Bij Solarwatt en van Woesik Duurzame Energie zijn we er trots op dat we onze klanten lokaal kunnen ondersteunen, waardoor de after-sales service soepel en zorgeloos verloopt.

Onze zonnepanelen zijn niet alleen een investering in kwalitatieve, duurzame energie, maar ook in uitstekende lokale service en betrouwbare garantieafhandeling. Bij ons kunt u rekenen op een zonne-energiesysteem dat zowel nu als in de toekomst presteert.

Geld besparen met zonnepanelen?

Bij Woesik Duurzame Energie geloven we in het leveren van kwaliteit op de lange termijn. Of het nu gaat om zonnepanelen, energieopslag, energiemanagement, of elektrisch verwarmen, wij staan klaar om u te helpen bij uw overgang naar een duurzamere toekomst.

Glas-glas zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen zijn niet alleen uitzonderlijk duurzaam en betrouwbaar, maar bij Woesik Duurzame Energie bieden we ook een productgarantie van 30 jaar op deze panelen – aanzienlijk langer dan de standaard garanties voor veel glas-folie panelen. Nog indrukwekkender is dat onze glas-glas zonnepanelen ontworpen zijn om op lange termijn hoge prestaties te leveren. Zelfs na 30 jaar gebruik behouden onze panelen nog 87% van hun oorspronkelijke vermogen. Dit betekent dat u kunt rekenen op consistente, betrouwbare energieopwekking gedurende de volledige levensduur van uw zonnepaneelsysteem.

Deze combinatie van superieure duurzaamheid, lange garantieperiode en uitstekende lange-termijn prestaties maakt onze glas-glas zonnepanelen een waardevolle investering in uw duurzame toekomst. Bij Woesik Duurzame Energie zijn we toegewijd aan het bieden van producten en diensten die écht duurzaam zijn, voor nu en de komende decennia. Zonnepanelen weken gelijkspanning (dc) op en wat we in huis gebruiken is wisselspanning (ac) deze moet omgevormd worden en daar hebben we een omvormer voor nodig in een aantal verschillende types. In een serieel geschakeld systeem zijn de zonnepanelen in een reeks, of ‘serie’, aangesloten. Dit betekent dat de elektriciteit door elk paneel in de serie stroomt voordat deze het elektriciteitsnet bereikt. Echter, als één paneel in de serie schaduw vangt of op een andere manier onder presteert, kan dit de prestaties van het gehele systeem beïnvloeden.

Aan de andere kant, in een parallel geschakeld systeem, ook wel bekend als een micro-omvormer systeem, werkt elk zonnepaneel onafhankelijk van de anderen. Als één paneel schaduw vangt of minder presteert, heeft dit geen invloed op de rest van het systeem. Dit maakt parallelle systemen over het algemeen efficiënter en betrouwbaarder dan seriële systemen, vooral in situaties waar de panelen gedeeltelijk in de schaduw kunnen komen te liggen. Bij Woesik Duurzame Energie werken we met Enphase, een toonaangevende leverancier van micro-omvormers, die een garantie van 25 jaar biedt. Dit betekent dat u met ons niet alleen investeert in een hoogwaardig, efficiënt en betrouwbaar zonne-energiesysteem, maar ook in een systeem dat gedekt is door een lange en uitgebreide garantie. Zo dragen we bij aan uw gemoedsrust en een duurzamere toekomst voor iedereen.

5/5

Reviews

Bij Van Woesik geloven we in het bouwen voor de toekomst. Daarom kiezen we niet voor kortetermijnoplossingen, maar investeren we in kwalitatieve producten en materialen. Onze klanten weten dat als ze voor Van Woesik kiezen, ze kiezen voor een investering die jarenlang vruchten zal afwerpen. Wij zijn trots op onze garanties – een indicatie van ons vertrouwen in onze producten en diensten. Wij bieden een productgarantie van 30 jaar op onze panelen en een garantie van 25 jaar op onze omvormers, een van de meest uitgebreide garanties in de branche. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze worden ondersteund op de lange termijn.