Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn ontworpen om minstens 25-30 jaar mee te gaan, maar ze kunnen veel langer blijven werken, hoewel hun efficiëntie na verloop van tijd enigszins kan afnemen. Bij Van Woesik Duurzame Energie geven we een productgarantie van 30 jaar op onze panelen.

De Solarwatt glas/glas panelen zijn bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en hoge efficiëntie. In tegenstelling tot traditionele glas/folie panelen, zijn glas/glas panelen veel resistenter tegen verschillende soorten schade, zoals vocht, temperatuurfluctuaties en mechanische belasting.

In een parallel geschakeld systeem wordt elk paneel apart aangesloten op een micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel onafhankelijk kan werken van de rest, wat het systeem zeer efficiënt maakt, zelfs als sommige panelen in de schaduw liggen of niet optimaal werken. Wij gebruiken het Enphase systeem voor onze parallel geschakelde omvormers.

Het installeren van zonnepanelen is een complexe taak die kennis en ervaring vereist. Gecertificeerde installateurs hebben de nodige opleiding en kwalificaties om de installatie veilig en efficiënt uit te voeren. Ze zijn ook op de hoogte van de laatste technieken en veiligheidsnormen.

Na de installatie van uw zonnepanelen biedt Van Woesik Duurzame Energie u de mogelijkheid om de prestaties van uw installatie te monitoren. U kunt realtime gegevens bekijken over hoeveel energie uw panelen opwekken, wat u helpt om het maximale rendement uit uw systeem te halen.

Bij Van Woesik betekent verduurzamen dat we kiezen voor kwalitatieve producten en materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. We kiezen niet voor goedkope, kortetermijnoplossingen. We geloven dat duurzaamheid gaat over het maken van investeringen die op de lange termijn waarde bieden.

Bij Van Woesik hebben we volledig vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een productgarantie van 30 jaar op onze panelen en 25 jaar op onze omvormers. Dit betekent dat u kunt rekenen op onze steun en service voor vele jaren na de installatie.

Solarwatt glas/glas panelen staan bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en hoge kwaliteit. Ze zijn beter bestand tegen diverse vormen van schade, zoals vocht, temperatuurfluctuaties en mechanische belasting, vergeleken met traditionele glas-folie panelen.

Een parallel geschakeld systeem, zoals dat van Enphase, verbindt elke zonnepaneel afzonderlijk met een micro-omvormer. Dit betekent dat elk paneel onafhankelijk kan functioneren, wat het systeem zeer efficiënt maakt, zelfs als sommige panelen niet optimaal werken door schaduw of andere factoren.

Een veilige installatie is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw zonne-energiesysteem goed functioneert en een langdurige levensduur heeft. Onze gecertificeerde installateurs hebben de expertise en ervaring om een veilige en effectieve installatie te garanderen die vele jaren mee kan gaan.