Hoe ziet het traject eruit?

Onze werkwijze

Bij Van Woesik Duurzame Energie streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij de overstap naar zonne-energie. Ons proces is ontworpen om u te voorzien van de informatie die u nodig hebt en om ervoor te zorgen dat uw zonne-installatie perfect is afgestemd op uw behoeften. Hier is hoe het werkt:

Stap 1
Contactaanvraag
Het proces begint met een contactaanvraag die u via onze website kunt indienen. Op basis van deze aanvraag zullen we eerst een eerste beoordeling uitvoeren om te zien hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen.
Stap 1
Stap 2
Vrijblijvend adviesgesprek
Na de eerste beoordeling nemen we contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek geven we meer informatie over onze producten en materialen en beantwoorden we alle vragen die u heeft.
Stap 2
Stap 3
Technisch rapport
Als u geïnteresseerd bent in onze oplossingen, stellen we een technisch rapport op. Hierbij wordt uw dak nauwkeurig opgemeten en wordt ook de elektrische installatie in uw woning bekeken. Op basis van deze informatie kunnen we een gedetailleerd plan opstellen voor de installatie van uw zonnepanelen.
Stap 3
Stap 4
Voorbereiding van de installatie
Zodra alles in kaart is gebracht, beginnen we met de voorbereiding van het werk. We zorgen ervoor dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn en plannen een datum in voor de montage van uw zonne-installatie. Dit gebeurt meestal 2 tot 6 weken na uw akkoord.
Stap 4
Stap 5
Installatie
Onze team van gecertificeerde installateurs zal dan komen om de zonnepanelen te monteren en uw systeem in bedrijf te stellen.
Stap 5
Stap 6
Monitoring
Zodra uw systeem draait, kunt u de prestaties ervan volgen met de Enlighten-app van Enphase. We zullen u uitleg geven over hoe deze app werkt en hoe u de gegevens van uw systeem kunt interpreteren.
Stap 6
Stap 7
Registratie bij energieleveren.nl
Als laatste stap moet u uw zonne-installatie aanmelden bij energieleveren.nl. U ontvangt hierover een e-mail van ons met uitleg over wat u waar moet invullen. We zijn er trots op dat we onze klanten op deze manier kunnen ondersteunen bij hun overstap naar duurzame energie en we kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze gemeenschap van tevreden klanten.
Stap 7
5/5

Reviews

Bij Van Woesik geloven we in het bouwen voor de toekomst. Daarom kiezen we niet voor kortetermijnoplossingen, maar investeren we in kwalitatieve producten en materialen. Onze klanten weten dat als ze voor Van Woesik kiezen, ze kiezen voor een investering die jarenlang vruchten zal afwerpen. Wij zijn trots op onze garanties – een indicatie van ons vertrouwen in onze producten en diensten. Wij bieden een productgarantie van 30 jaar op onze panelen en een garantie van 25 jaar op onze omvormers, een van de meest uitgebreide garanties in de branche. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze worden ondersteund op de lange termijn.