Zakelijke installaties

Bij van Woesik Duurzame Energie bedienen we twee specialisaties – onze particuliere tak en onze klein zakelijke en zakelijke tak. We begrijpen dat de behoeften van particuliere klanten en bedrijven vaak verschillend zijn, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor beide segmenten.

Voor onze particuliere klanten richten we ons voornamelijk op zonnepaneelsystemen met micro-omvormers van Enphase. Dit parallel geschakeld systeem biedt maximale efficiëntie en betrouwbaarheid voor huishoudens. Met de 25-jarige garantie van Enphase kunt u rekenen op zorgeloze prestaties op de lange termijn. Voor onze klein zakelijke en zakelijke klanten richten we ons op zonnepaneelsystemen met SolarEdge omvormers. Deze serieel geschakelde systemen zijn ideaal voor commerciële toepassingen en bieden energie-optimalisatie en monitoring. Met SolarEdge kunt u nauwkeurig de prestaties van elk paneel volgen en het rendement van uw investering maximaliseren. Of u nu een particuliere klant bent die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare zonne-installatie, of een klein zakelijke of zakelijke klant die geavanceerde energieoptimalisatie en monitoring vereist, bij Woesik Duurzame Energie hebben we de expertise en ervaring om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Geld besparen met zonnepanelen?

Bij Woesik Duurzame Energie geloven we in het leveren van kwaliteit op de lange termijn. Of het nu gaat om zonnepanelen, energieopslag, energiemanagement, of elektrisch verwarmen, wij staan klaar om u te helpen bij uw overgang naar een duurzamere toekomst.

Hoe ziet het traject eruit?

Bij Van Woesik Duurzame Energie streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij de overstap naar zonne-energie. Ons proces is ontworpen om u te voorzien van de informatie die u nodig hebt en om ervoor te zorgen dat uw zonne-installatie perfect is afgestemd op uw behoeften.

Contact en dakinspectie

Om een nauwkeurige beoordeling te kunnen maken van het potentieel van uw woning voor zonne-energie, hebben we eerst wat basisinformatie van u nodig. Door ons uw contactgegevens te verstrekken, kunnen we de details bespreken en een eerste inspectie van uw dak uitvoeren. Dit stelt ons in staat om te bepalen hoeveel zonnepanelen er kunnen worden geïnstalleerd en hoeveel energie ze waarschijnlijk zullen opwekken.

Adviesgesprek

Investeren in zonne-energie is niet iets wat u elke dag doet - het is niet zoals het kopen van een zak brood bij de supermarkt. Het is een belangrijke beslissing die moet worden genomen na zorgvuldige overweging. Daarom bieden wij u een persoonlijk adviesgesprek aan, hier gaan we wat dieper in op de vraagstukken waarom we hebben gekozen voor specifieke producten en materialen, waar we de resultaten van onze dakinspectie met u zullen bespreken, evenals de opties, kosten en voordelen van een zonne-installatie.

Installatie en monitoring

Na uw goedkeuring, kunnen we binnen afzienbare tijd uw zonne-installatie monteren. Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt voor een veilige en efficiënte installatie. Na de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken dat u in het duister blijft over de prestaties van uw zonne-installatie. We bieden u de mogelijkheid om de prestaties van uw installatie te monitoren, zodat u precies kunt zien hoeveel energie uw panelen opwekken.